Author Topic: Don't use IE on this site if you don't have to...  (Read 9061 times)

Offline miDnIghtEr20C

  • The Founder
  • Administrator
  • Showtime Padawan(The force is strong in this one)
  • *****
  • Posts: 21376
  • Showtime Karma: 678
  • Gender: Male
    • Follow Showtime for Free on Twitter!
Don't use IE on this site if you don't have to...
« on: March 05, 2010, 10:16:20 AM »
so i've been browsing the boards using internet explorer a little bit here, and boy i'll tell you... IT SUCKS!     pictures are x'd out here and there, that problem with the posting.     just wow... what a mess. 

so please people.. use Firefox if you can, or Safari, or whatever other one Chaz was saying to use... because IE is just really sucky on here.



Offline mischa316

  • Founding Mother, High Def Mod
  • Showtime Trooper
  • ****
  • Posts: 1346
  • Showtime Karma: 604
  • Gender: Female
    • Mischa's This & That Vintage Ebay Store
Re: Don't use IE on this site if you don't have to...
« Reply #1 on: March 05, 2010, 10:26:33 AM »
I use Google Chrome and it works fine. The only thing that's weird is I have to click on login. It does not keep me logged in at all. So when I first bring up Chrome it has my username & password autofilled but I have to login. Like I said on the other one try to edit one of my posts where it goes to the bottom the scroll bar on the right side goes up & down NOW THAT'S ANNOYING on IE!! I actually have this as my homepage on Chrome so all I have to do is launch google chrome & login.
Mischa.

Offline miDnIghtEr20C

  • The Founder
  • Administrator
  • Showtime Padawan(The force is strong in this one)
  • *****
  • Posts: 21376
  • Showtime Karma: 678
  • Gender: Male
    • Follow Showtime for Free on Twitter!
Re: Don't use IE on this site if you don't have to...
« Reply #2 on: March 05, 2010, 10:29:08 AM »
i have it as my home page on firefox!   :P

nice.. good to hear Chrome is working.    hope others take heed.

Offline mischa316

  • Founding Mother, High Def Mod
  • Showtime Trooper
  • ****
  • Posts: 1346
  • Showtime Karma: 604
  • Gender: Female
    • Mischa's This & That Vintage Ebay Store
Re: Don't use IE on this site if you don't have to...
« Reply #3 on: March 05, 2010, 10:31:13 AM »
i have it as my home page on firefox!   :P

nice.. good to hear Chrome is working.    hope others take heed.

I have Ebay on my homepage on IE. Makes it easy to get to this site & Ebay ya know!! Since I don't really use Chrome for other stuff I'll just use it for this site!!
Mischa.

Offline Caine

  • Founding Father
  • Just Prestiged on SfF!
  • *******
  • Posts: 6939
  • Showtime Karma: 623
  • Gender: Male
  • Ruler Of Nod
Re: Don't use IE on this site if you don't have to...
« Reply #4 on: March 05, 2010, 01:59:39 PM »
so i've been browsing the boards using internet explorer a little bit here, and boy i'll tell you... IT SUCKS!     pictures are x'd out here and there, that problem with the posting.     just wow... what a mess. 

so please people.. use Firefox if you can, or Safari, or whatever other one Chaz was saying to use... because IE is just really sucky.

*edit*

Offline cuco33

  • 2011 CO-Member of the Year
  • Thrusting deep in Showtime for Free
  • *****
  • Posts: 2569
  • Showtime Karma: 367
  • Gender: Male
    • eurokult
Re: Don't use IE on this site if you don't have to...
« Reply #5 on: March 05, 2010, 02:02:31 PM »
firefox ftw. i downloaded chrome but have yet to try it

Offline miDnIghtEr20C

  • The Founder
  • Administrator
  • Showtime Padawan(The force is strong in this one)
  • *****
  • Posts: 21376
  • Showtime Karma: 678
  • Gender: Male
    • Follow Showtime for Free on Twitter!
Re: Don't use IE on this site if you don't have to...
« Reply #6 on: May 16, 2011, 03:48:47 PM »
BUMPED!   because you will not see the "like/dislike" arrows on top of the post, to like or not like a post.         

IE... NO BUENO!

Offline Szabada

  • 2011 Co-Member of the Year
  • Showtime for Free Hero
  • ******
  • Posts: 4900
  • Showtime Karma: 569
Re: Don't use IE on this site if you don't have to...
« Reply #7 on: May 16, 2011, 03:50:44 PM »
I'm using Safari and no arrows. 

Offline Isntmenttolast

  • 2010 Co-Member of the Year
  • Just Prestiged on SfF!
  • *******
  • Posts: 6309
  • Showtime Karma: 614
  • Gender: Female
    • facebook
Re: Don't use IE on this site if you don't have to...
« Reply #8 on: May 16, 2011, 05:30:20 PM »
im using firefox. the new version.... i cant see it either. :-\

Offline miDnIghtEr20C

  • The Founder
  • Administrator
  • Showtime Padawan(The force is strong in this one)
  • *****
  • Posts: 21376
  • Showtime Karma: 678
  • Gender: Male
    • Follow Showtime for Free on Twitter!
Re: Don't use IE on this site if you don't have to...
« Reply #9 on: May 16, 2011, 05:52:54 PM »
i'm an idiot guys

let me change the permissions... lmao!  so you ALL CAN SEE IT!

Offline Szabada

  • 2011 Co-Member of the Year
  • Showtime for Free Hero
  • ******
  • Posts: 4900
  • Showtime Karma: 569
Re: Don't use IE on this site if you don't have to...
« Reply #10 on: May 16, 2011, 08:51:33 PM »
still a no go

Offline hdinred

  • Founding Father
  • Showtime Special Forces
  • ******
  • Posts: 3850
  • Showtime Karma: 609
  • Gender: Male
    • Video Game Rumors
Re: Don't use IE on this site if you don't have to...
« Reply #11 on: May 25, 2011, 02:32:55 PM »
I finally switched to Firefox.. IE9 was such a pain in the ass..

Offline miDnIghtEr20C

  • The Founder
  • Administrator
  • Showtime Padawan(The force is strong in this one)
  • *****
  • Posts: 21376
  • Showtime Karma: 678
  • Gender: Male
    • Follow Showtime for Free on Twitter!
Re: Don't use IE on this site if you don't have to...
« Reply #12 on: May 25, 2011, 02:34:17 PM »
I finally switched to Firefox.. IE9 was such a pain in the ass..
oh shit!   what happen?

Offline 0xym0r0n

  • Founding Father
  • Stepping it up!
  • Posts: 57
  • Showtime Karma: 69
  • Gender: Male
Re: Don't use IE on this site if you don't have to...
« Reply #13 on: May 26, 2011, 01:14:47 AM »
havent had a problem with IE 9 really, firefox is awesome, rarely use opera (except on android its awesome)

Offline hdinred

  • Founding Father
  • Showtime Special Forces
  • ******
  • Posts: 3850
  • Showtime Karma: 609
  • Gender: Male
    • Video Game Rumors
Re: Don't use IE on this site if you don't have to...
« Reply #14 on: May 27, 2011, 07:09:04 AM »
I finally switched to Firefox.. IE9 was such a pain in the ass..
oh shit!   what happen?

Too many quirks, especially when using forums or waiting for the page to refresh. Unfortunately, Firefox has its own set or quirks too! Maybe Iíll try Google Chrome.